A mund ta ngrij lakrën e kuqe kur gatuhet? Lakra e kuqe duhet të zihet edhe për 15-20 minuta nëse nuk është e grirë imët. Kjo pjatë ngrin mirë. Lere…

Le të hamë?

Si i gatuani salçiçet pa i plasur? Pavarësisht nëse i kaurdisni ose i piqni salcice në skarë, sigurohuni që t'i ktheni rregullisht për t'u ngrohur dhe për të shmangur plasjen në…

Le të hamë?

Çfarë mund të përdorni në vend të vajit? Mund të zëvendësohet filxhani me filxhan për vaj vegjetal në produktet e pjekura: Salca e mollës, mundësisht pa sheqer. Banane, e pjekur dhe e grirë….

Le të hamë?

Si e dini se kur gatuhen petë? E vetmja mënyrë për të ditur nëse është bërë është ta shijoni! Duhet të jetë al dente, ose i fortë për të…

Le të hamë?

A është e shëndetshme të skuqni vezët në yndyrën e proshutës? Tomaino vëren se nuk është vetëm gjalpi nga i cili duhet të keni kujdes: vaji i kokosit dhe yndyra e proshutës janë…

Le të hamë?

A janë gatuar plotësisht Tyson Chicken Nuggets? Si të gatuani një rosto në një BBQ me kapuç? Gatimi i një mishi të pjekur me një BBQ me kapuç Ngrohni paraprakisht skarën në…

Le të hamë?

Çfarë lloj perimesh mund të gatuani? Si e dini nëse një burger është gatuar plotësisht? Për të parë nëse burgeri juaj është gati, thjesht zhyteni…

Le të hamë?

Si të gatuaj proshutë të gatuar paraprakisht? Meqenëse proshuta është gatuar plotësisht, gjithçka që duhet të bëni është ta ngrohni në mikrovalë në LARTË për rreth 5…

Le të hamë?

A prishen ushqimet e detit gjatë natës? Nëse e ngrohni përsëri ushqimin që është harruar në banak gjatë natës ose është lënë jashtë gjatë gjithë ditës, a do të jetë i sigurt për t'u ngrënë?…

Le të hamë?

A mund të gatuani me presion për një kohë të gjatë? Fatkeqësisht, sapo të gatuani një copë mishi në tenxhere me presion, nuk ka kthim prapa. Do të mbeteni me një grumbull…

Le të hamë?